BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 1 t.e.m. 3 mei

VOORGERECHT
Gepofte meiraapjes met beurre blanc,
gerookte haringeitjes en kervel

HOOFDGERECHT
Hoevekip met witte wijn, pecorino,
puntpaprika en aardappelsalade

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU MEI 2024

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Artisjok met venkelvinaigrette
- 11 -

Bouchotmosselen
met witte wijn, paprika en tijm
- 12 -

Sucrine met anchoïade en parmezaan
- 9 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Gebrande prei
met romescosaus, amandel en kappertjes
- 14 -

Kokkels
met gekonfijte venkel, dragon en pastis
- 15 -

Witte asperges met beenhesp 'De Vierklaver',
beurre noisette en hazelnoot
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Vlaswijting à la cresson
met bloemkool, Ratte du Touquet en citroen
- 27 -

Kroket van zachte geitenkaas
met peultjes, groene asperges en tuinkruiden
- 25 -

Kalfsentrecote met groene pepersaus,
artisjok en gepofte kerstomaat
- 28 -

DESSERTS

Eton mess
met meringue, citroencrème en aardbei
- 10 -

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Donkere chocolademousse
met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 10 -

Selectie kazen
- 13 -