Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 1 t.e.m. 3 mei
VOORGERECHT
Gepofte meiraapjes met beurre blanc,
gerookte haringeitjes en kervel
HOOFDGERECHT
Hoevekip met witte wijn, pecorino,
puntpaprika en aardappelsalade
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU MEI 2024
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Artisjok met venkelvinaigrette
- 11 -
Bouchotmosselen
met witte wijn, paprika en tijm
- 12 -
Sucrine met anchoïade en parmezaan
- 9 -
Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Gebrande prei
met romescosaus, amandel en kappertjes
- 14 -
Kokkels
met gekonfijte venkel, dragon en pastis
- 15 -
Witte asperges met beenhesp 'De Vierklaver',
beurre noisette en hazelnoot
- 16 -
HOOFDGERECHTEN
Vlaswijting à la cresson
met bloemkool, Ratte du Touquet en citroen
- 27 -
Kroket van zachte geitenkaas
met peultjes, groene asperges en tuinkruiden
- 25 -
Kalfsentrecote met groene pepersaus,
artisjok en gepofte kerstomaat
- 28 -
DESSERTS
Eton mess
met meringue, citroencrème en aardbei
- 10 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 9 -
Donkere chocolademousse
met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 10 -
Selectie kazen
- 13 -