BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 17 t.e.m. 19 april

VOORGERECHT
Kort gemarineerde zalm,
crème crue en tuinkruiden

HOOFDGERECHT
Lamsnootje, groene asperges,
romescosaus en pommes persillées

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU APRIL 2024

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Gemarineerde asperges,
groene kruiden en hazelnoot
- 8 -

Krokante kwartelvleugeltjes met pittige aïoli
- 11 -

Gerookte ansjovis 'Nardín'
met roomkaas, pistou en gekonfijte citroen
- 9 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Zeebaarscarpaccio
met venkelvinaigrette, koolrabi en dille
- 16 -

Gepofte gele biet
met mimolette, frisée en tijm
- 14 -

Kalfstartaar met anchoïade,
parmezaan en kappertjes
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Gebakken schelvis, sauce aux poivrons,
venkel, brandade en Taggiasche olijven
- 27 -

Witte asperges met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline en waterkers
- 25 -

Onglet met béarnaise,
kruidige salade en pommes allumettes
- 28 -

DESSERTS

Rabarber met sablé Breton, crème anglaise en citrus
- 10 -

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 10 -

Selectie kazen
- 13 -