Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 5 t.e.m. 7 maart
VOORGERECHT
Salade met witte pens, appel,
hazelnoot en mosterdvinaigrette
HOOFDGERECHT
Rog met beurre noisette,
kappers, bloemkool en krieltjes
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU FEBRUARI 2025
(van 11 februari t.e.m. 7 maart 2025)
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Gegrilde broccolini met ansjovis, parmezaan en croutons
- 9 -
Zalmrilettes met rammenas en dille
- 11 -
Tempura van oesterzwam met pittige aioli
- 10 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Vitello tonnato
met gepofte rode biet en bladmosterd
- 16 -
Gevulde sjalot, champignon, kastanje, beurre blanc en tuinkruiden
- 15 -
Zeebaarstartaar met citroenvinaigrette, koolrabi en radijs
- 17 -
HOOFDGERECHTEN
Onglet met peperroomsaus,
handgesneden frietjes en salade verte
- 28 -
Skrei met Zeeuwse mosselen,
witte wijnsaus, venkel en dragon
- 29 -
Schorseneren met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline, bloemkool en kervel
- 26 -
DESSERTS
Donkere chocolademousse
met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 10 -
Citroenmascarpone met amandel en pompelmoes
- 9 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 10 -
Selectie kazen
- 14 -