Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 4 t.e.m. 6 december
VOORGERECHT
Geroosterde knolselder
met pecorino, hazelnoot en dragon
HOOFDGERECHT
Kabeljauw met kappertjesboter,
bloemkool en krieltjes
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU NOVEMBER 2024
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Rillettes van gerookte makreel,
rammenas, dille en zwarte peper
- 10 -
Œuf mayo met groene kruiden, radijs en kappertjes
- 9 -
Moules à la crème met gerookt spek en prei
- 12 -
Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Carpaccio van coquilles uit Dieppe
met pompelmoes en roodlof
- 17 -
Geroosterde spitskool met 'Pas de Rouge',
hazelnoot en kervel
- 15 -
Rosbief met girollenmayo,
knolselder en bladmosterd
- 16 -
HOOFDGERECHTEN
Piepkuiken met archiducsaus,
salade verte en handgensneden frietjes
- 28 -
Schelvis à la hollandaise,
gepocheerd hoeve-ei, krokante coppa en spinaziepuree
- 29 -
Gevulde savooikool met champignon,
walnoot, frisée en mosterdmousseline
- 26 -
DESSERTS
Eton mess met citrus, meringue en crème fraîche
- 10 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 9 -
Moelleux au chocolat met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -
Selectie kazen
- 14 -