VAKANTIE
We zijn gesloten van 10 tot 20 juni...
Terug open vanaf dinsdag 24 juni voor diner!

- - -

LUNCH / 4 t.e.m. 6 juni

VOORGERECHT
Gekonfijte venkel met kokkels,
citroen-beurre blanc en dragon

HOOFDGERECHT
Rundstartaar 'De Vierklaver',
salade verte en handgesneden frietjes

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU MEI 2025
(van 5 mei t.e.m. 6 juni 2025)

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Bouchotmosselen met witte wijn, paprika en tijm
- 11 -

Oreganocrackers, 'Sainte-Maure de Touraine' en groene asperges
- 9 -

Sucrine met anchoïade, augurk en Parmezaan
- 10 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Gerookte paling met bloemkool, zilverui en kervel
- 16 -

Gebrande prei, romescosaus, lente-ui en amandel
- 15 -

Rundscarpaccio met pistachepesto, Pecorino en bladmosterd
- 17 -

HOOFDGERECHTEN

Kalfsentrecote met groene pepersaus,
artisjok en gepofte kerstomaat
- 25 -

Witte asperges met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline en waterkers
- 27 -

Sliptong à la meunière
met appelkappers, paprika en salade verte
- 28 -

DESSERTS

Pavlova met meringue, citroencrème en aardbeien
- 10 -

Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -

Crème brûlée met verse vanille
- 10 -

Selectie kazen
- 14