Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 27 t.e.m. 29 september
VOORGERECHT
Witloofsalade met caesardressing,
ansjovis en parmezaan
HOOFDGERECHT
Schelvis met beurre blanc,
haringeitjes, prei en puree
- 25 -
Wij voorzien telkens een vegetarisch alternatief voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU OKTOBER 2023
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Kaasbeignets met roquefort en gruyère
- 10 -
Wulken met zwarte peper en citroenmayonaise
- 9 -
Gemarineerde zalmforel, crème d'Isigny en komkommerpickle
- 10 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Carpaccio van coquilles uit Dieppe,
pompelmoes en roodlof
- 16 -
Rosbief met girollesmayo,
knolselder en kervel
- 15 -
Œuf en meurette
met witte wijn, bospaddestoelen en waterkers
- 14 -
HOOFDGERECHTEN
Wilde eend met gepofte biet,
sucrine, pommes fondant en jus corsé
- 28 -
Gevulde radicchio, zachte geitenkaas,
honing, mosterdsla en hazelnoot
- 25 -
Vlaswijting met bisque van langoustines,
gebrande spitskool en dragon
- 27 -
DESSERTS
Crème brûlée met verse vanille
- 9 -
Dame blanche
met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 10 -
Citroencrème, bramen en amandelcrumble
- 10 -
Selectie kazen
- 12 -