BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 17 t.e.m. 19 juli

VOORGERECHT
Carpaccio van gele biet
met haringeitjes en kervel

HOOFDGERECHT
Poulet à l'estragon,
waterkerssalade en pommes fondantes

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU JULI 2024

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Tempura van oesterzwam met paprika-aioli
- 10 -

Pastrami met pickle van groene pepers
- 9 -

Gegrilde broccolini met ansjovis, croutons en citroen
- 10 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Makreeltartaar met groene boontjes,
mierikswotel en karnemelkvinaigrette
- 16 -

Rundscarpaccio van 'De Vierklaver'
met bonenkruid, waterkers en mimolette
- 17 -

Gevulde sjalot
met walnoot, salieboter en citroen
- 15 -

HOOFDGERECHTEN

Hoevekip met witte wijn,
rozemarijn, pecorino en puntpaprika
- 26 -

Gevulde courgettebloem
met geitenkaas, ratatouille en kruidige salade
- 25 -

Zeebaars à l'antiboise
met gepofte kerstomaat, venkel en krokante coppa
- 28 -

DESSERTS

Karnemelkijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
met abrikoos en dragon
- 10 -

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Ganache van donkere chocolade
met gemarineerde kersen
- 10 -

Selectie kazen
- 13 -