BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 27 t.e.m. 29 september

VOORGERECHT
Witloofsalade met caesardressing,
ansjovis en parmezaan

HOOFDGERECHT
Schelvis met beurre blanc,
haringeitjes, prei en puree

- 25 -

Wij voorzien telkens een vegetarisch alternatief voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU OKTOBER 2023
Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Kaasbeignets met roquefort en gruyère
- 10 -

Wulken met zwarte peper en citroenmayonaise
- 9 -

Gemarineerde zalmforel, crème d'Isigny en komkommerpickle
- 10 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Carpaccio van coquilles uit Dieppe,
pompelmoes en roodlof
- 16 -

Rosbief met girollesmayo,
knolselder en kervel
- 15 -

Œuf en meurette
met witte wijn, bospaddestoelen en waterkers
- 14 -

HOOFDGERECHTEN

Wilde eend met gepofte biet,
sucrine, pommes fondant en jus corsé
- 28 -

Gevulde radicchio, zachte geitenkaas,
honing, mosterdsla en hazelnoot
- 25 -

Vlaswijting met bisque van langoustines,
gebrande spitskool en dragon
- 27 -

DESSERTS

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Dame blanche
met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 10 -

Citroencrème, bramen en amandelcrumble
- 10 -

Selectie kazen
- 12 -