Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 15 t.e.m. 17 januari
VOORGERECHT
Poireaux à la vinaigrette
met verse geitenkaas en hazelnoot
HOOFDGERECHT
Coq au vin met jonge wortel,
raap en pommes fondantes
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU JANUARI 2025
(van 7 januari t.e.m. 7 februari 2025)
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Koolrabi met gerookte heilbot, mierikswortel en haringeitjes
- 10 -
Bresaola met pecorino en zwarte peper
- 11 -
Gefrituurde boerenkoolspruitjes met bieslookmayo
- 9 -
Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Gebakken roodbaars met bisque, kokkels en rouille
- 17 -
Schorseneren met gerookte amandel en mousseline van beurre noisette
- 15 -
Handgesneden rundstartaar met rozemarijnmayo en palmkool
- 16 -
HOOFDGERECHTEN
Kalfslende met groene pepersaus,
savooi, champignon en pommes fondantes
- 28 -
Rog met kappertjesboter,
bloemkool, kervel en citroen
- 29 -
Gekonfijte knolselder
met geitenkaas, vadouvan en waterkers
- 26 -
DESSERTS
Millefeuille met pistachecrème en bloedsinaas
- 10 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 9 -
Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -
Selectie kazen
- 14 -