BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 30 november t.e.m. 2 december

VOORGERECHT
Gepofte bietensalade, frisée,
tijm en mimolette

HOOFDGERECHT
Steak met kruidenboter,
handgesneden frietjes en kropsla

- 22 -

Wij voorzien telkens een vegetarisch alternatief voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten

MENU DECEMBER 2022

HAPJES

Goujonettes van tong met tartaarsaus
- 10 -

Toast champignon, cognac en dragon
- 9 -

Krabbenpoten met sjalotboter
- 12 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11

VOORGERECHTEN

Gerookte heilbot,
gepofte rode biet en mierikswortel
- 15 -

Handgesneden rundstartaar,
cantharellencrème, aardpeer en hazelnoot
- 16 -

Bloemkool met gepocheerd hoeve-ei,
beurre noisette en tuinkruiden
- 13 -

HOOFDGERECHTEN

Gevulde savooikool, champignon, walnoot,
frisée en mosterdmousseline
- 24 -

Bourride van lotte met romanesco,
gebrande kool en pommes persillées
- 26 -

Entrecote 'Blonde d'Aquitaine' met bearnaise,
verse frietjes en salade verte
- 27 -

DESSERTS

Crème brûlée met vin jaune
- 9 -

Moelleux au chocolat met vanille-ijs
- 10 -

Eton mess met citrus, meringue en crème fraîche
- 9 -

Selectie kazen
- 12 -