Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 24 t.e.m. 26 juli
VOORGERECHT
Vitello tonnato
HOOFDGERECHT
Schelvis met sauce aux poivrons,
brandade, courgette en Taggiasche olijf
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU JULI 2024
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Tempura van oesterzwam met paprika-aioli
- 10 -
Pastrami met pickle van groene pepers
- 9 -
Gegrilde broccolini met ansjovis, croutons en citroen
- 10 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Makreeltartaar met groene boontjes,
mierikswotel en karnemelkvinaigrette
- 16 -
Rundscarpaccio van 'De Vierklaver'
met bonenkruid, waterkers en mimolette
- 17 -
Gevulde sjalot
met walnoot, salieboter en citroen
- 15 -
HOOFDGERECHTEN
Hoevekip met witte wijn,
rozemarijn, pecorino en puntpaprika
- 26 -
Gevulde courgettebloem
met geitenkaas, ratatouille en kruidige salade
- 25 -
Zeebaars à l'antiboise
met gepofte kerstomaat, venkel en krokante coppa
- 28 -
DESSERTS
Karnemelkijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
met abrikoos en dragon
- 10 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 9 -
Ganache van donkere chocolade
met gemarineerde kersen
- 10 -
Selectie kazen
- 13 -