LUNCH / 5 t.e.m. 7 maart

VOORGERECHT
Salade met witte pens, appel,
hazelnoot en mosterdvinaigrette

HOOFDGERECHT
Rog met beurre noisette,
kappers, bloemkool en krieltjes

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU FEBRUARI 2025
(van 11 februari t.e.m. 7 maart 2025)

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Gegrilde broccolini met ansjovis, parmezaan en croutons
- 9 -

Zalmrilettes met rammenas en dille
- 11 -

Tempura van oesterzwam met pittige aioli
- 10 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Vitello tonnato
met gepofte rode biet en bladmosterd
- 16 -

Gevulde sjalot, champignon, kastanje, beurre blanc en tuinkruiden
- 15 -

Zeebaarstartaar met citroenvinaigrette, koolrabi en radijs
- 17 -

HOOFDGERECHTEN

Onglet met peperroomsaus,
handgesneden frietjes en salade verte
- 28 -

Skrei met Zeeuwse mosselen,
witte wijnsaus, venkel en dragon
- 29 -

Schorseneren met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline, bloemkool en kervel
- 26 -

DESSERTS

Donkere chocolademousse
met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 10 -

Citroenmascarpone met amandel en pompelmoes
- 9 -

Crème brûlée met verse vanille
- 10 -

Selectie kazen
- 14 -