BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

Vakantie van 14 tot 24 maart 2023.
Terug open vanaf dinsdag 28 maart voor diner!

LUNCH / 8 t.e.m. 10 maart

VOORGERECHT
Carpaccio van gele biet,
haringeitjes en citroenvinaigrette

HOOFDGERECHT
Piepkuiken met archiducsaus,
handgesneden frietjes en salade verte

- 25 -

Wij voorzien telkens een vegetarisch alternatief voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU MAART 2023

HAPJES

Rilettes van gerookte makreel,
mierikswortel en toast
- 10 -

Kokkels met citroen en peterselie
- 11 -

Pompoenkroketten met paprika-aioli
- 9 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11

VOORGERECHTEN

Tartaar van dorade,
dille en gekonfijte citroenvinaigrette
- 16 -

Kalfsrôti met rode biet
en sardienencrème
- 15 -

Schorseneren à la flamande,
hazelnoot en kervel
- 13 -

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde knolselder met walnoot-mosterdsaus,
radicchio en Corsicaanse schapenkaas
- 24 -

Lamsnootje met jus corsé,
groene kool en savooistoemp
- 27 -

Skrei met beurre blanc, haringeitjes,
geroosterde prei en kruidige aardappelsalade
- 26 -

DESSERTS

Crème brûlée met vin jaune
- 9 -

Tarte tatin
met vanille-ijs van de Gentse Zuivelhoeve
- 10 -

Citroenmeringue met bloedsinaas en amandelcrumble
- 9 -

Selectie kazen
- 12 -