LUNCH / 4 t.e.m. 6 december

VOORGERECHT
Geroosterde knolselder
met pecorino, hazelnoot en dragon

HOOFDGERECHT
Kabeljauw met kappertjesboter,
bloemkool en krieltjes

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU NOVEMBER 2024
Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Rillettes van gerookte makreel,
rammenas, dille en zwarte peper
- 10 -

Œuf mayo met groene kruiden, radijs en kappertjes
- 9 -

Moules à la crème met gerookt spek en prei
- 12 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Carpaccio van coquilles uit Dieppe
met pompelmoes en roodlof
- 17 -

Geroosterde spitskool met 'Pas de Rouge',
hazelnoot en kervel
- 15 -

Rosbief met girollenmayo,
knolselder en bladmosterd
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Piepkuiken met archiducsaus,
salade verte en handgensneden frietjes
- 28 -

Schelvis à la hollandaise,
gepocheerd hoeve-ei, krokante coppa en spinaziepuree
- 29 -

Gevulde savooikool met champignon,
walnoot, frisée en mosterdmousseline
- 26 -

DESSERTS

Eton mess met citrus, meringue en crème fraîche
- 10 -

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Moelleux au chocolat met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -

Selectie kazen
- 14 -