BORIS & MAURICE / Logo / Franse Bistro / Antwerpsesteenweg 329, 9040 Sint-Amandsberg

JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN

LUNCH / 21 t.e.m. 23 februari

VOORGERECHT
Gepocheerd hoeve-ei,
vadouvan en savooikool

HOOFDGERECHT
Leng met jonge spinazie,
citroenmousseline en krieltjes

- 25 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU FEBRUARI 2024
Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Kokkels met beurre blanc en citroen
- 11 -

Pompoenbeignets, piment d'Espelette en zachte geitenkaasdip
- 10 -

Œuf mayo met groene kruiden en gerookte haringeitjes
- 9 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Rode poon met Zeeuwse mosseltjes,
schorseneren en dragon
- 15 -

Gepofte raap, sauce au vin jaune,
hazelnoot en winterpostelein
- 14 -

Kalfsrôti met tonnatosaus,
kappertjes en rode biet
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Skrei met gerookt spek, kruidenvelouté,
knolselder en Ratte du Touquet
- 27 -

Geroosterde spitskool met korst van Tomme de Brebis,
pistou en amandel
- 25 -

Lamsnootje met jus corsé,
savooikool, kastanje en champignon
- 28 -

DESSERTS

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Tarte tatin met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 10 -

Ganache van donkere chocolade, sinaas en Marsala-karamel
- 9 -

Selectie kazen
- 13 -