LUNCH / 15 t.e.m. 17 januari

VOORGERECHT
Poireaux à la vinaigrette
met verse geitenkaas en hazelnoot

HOOFDGERECHT
Coq au vin met jonge wortel,
raap en pommes fondantes

- 27 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU JANUARI 2025
(van 7 januari t.e.m. 7 februari 2025)

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Koolrabi met gerookte heilbot, mierikswortel en haringeitjes
- 10 -

Bresaola met pecorino en zwarte peper
- 11 -

Gefrituurde boerenkoolspruitjes met bieslookmayo
- 9 -

Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Gebakken roodbaars met bisque, kokkels en rouille
- 17 -

Schorseneren met gerookte amandel en mousseline van beurre noisette
- 15 -

Handgesneden rundstartaar met rozemarijnmayo en palmkool
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Kalfslende met groene pepersaus,
savooi, champignon en pommes fondantes
- 28 -

Rog met kappertjesboter,
bloemkool, kervel en citroen
- 29 -

Gekonfijte knolselder
met geitenkaas, vadouvan en waterkers
- 26 -

DESSERTS

Millefeuille met pistachecrème en bloedsinaas
- 10 -

Crème brûlée met verse vanille
- 9 -

Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -

Selectie kazen
- 14 -