Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
VAKANTIE
We zijn gesloten van 10 tot 20 juni...
Terug open vanaf dinsdag 24 juni voor diner!
- - -
LUNCH / 4 t.e.m. 6 juni
VOORGERECHT
Gekonfijte venkel met kokkels,
citroen-beurre blanc en dragon
HOOFDGERECHT
Rundstartaar 'De Vierklaver',
salade verte en handgesneden frietjes
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU MEI 2025
(van 5 mei t.e.m. 6 juni 2025)
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Bouchotmosselen met witte wijn, paprika en tijm
- 11 -
Oreganocrackers, 'Sainte-Maure de Touraine' en groene asperges
- 9 -
Sucrine met anchoïade, augurk en Parmezaan
- 10 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Gerookte paling met bloemkool, zilverui en kervel
- 16 -
Gebrande prei, romescosaus, lente-ui en amandel
- 15 -
Rundscarpaccio met pistachepesto, Pecorino en bladmosterd
- 17 -
HOOFDGERECHTEN
Kalfsentrecote met groene pepersaus,
artisjok en gepofte kerstomaat
- 25 -
Witte asperges met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline en waterkers
- 27 -
Sliptong à la meunière
met appelkappers, paprika en salade verte
- 28 -
DESSERTS
Pavlova met meringue, citroencrème en aardbeien
- 10 -
Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 11 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 10 -
Selectie kazen
- 14