Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 17 t.e.m. 19 april
VOORGERECHT
Kort gemarineerde zalm,
crème crue en tuinkruiden
HOOFDGERECHT
Lamsnootje, groene asperges,
romescosaus en pommes persillées
- 27 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU APRIL 2024
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Gemarineerde asperges,
groene kruiden en hazelnoot
- 8 -
Krokante kwartelvleugeltjes met pittige aïoli
- 11 -
Gerookte ansjovis 'Nardín'
met roomkaas, pistou en gekonfijte citroen
- 9 -
Gegrilde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Zeebaarscarpaccio
met venkelvinaigrette, koolrabi en dille
- 16 -
Gepofte gele biet
met mimolette, frisée en tijm
- 14 -
Kalfstartaar met anchoïade,
parmezaan en kappertjes
- 16 -
HOOFDGERECHTEN
Gebakken schelvis, sauce aux poivrons,
venkel, brandade en Taggiasche olijven
- 27 -
Witte asperges met gepocheerd hoeve-ei,
mosterdmousseline en waterkers
- 25 -
Onglet met béarnaise,
kruidige salade en pommes allumettes
- 28 -
DESSERTS
Rabarber met sablé Breton, crème anglaise en citrus
- 10 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 9 -
Dame blanche met vanille-ijs van 'De Gentse Zuivelhoeve'
- 10 -
Selectie kazen
- 13 -