Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
Vakantie van 14 tot 24 maart 2023.
Terug open vanaf dinsdag 28 maart voor diner!
LUNCH / 8 t.e.m. 10 maart
VOORGERECHT
Carpaccio van gele biet,
haringeitjes en citroenvinaigrette
HOOFDGERECHT
Piepkuiken met archiducsaus,
handgesneden frietjes en salade verte
- 25 -
Wij voorzien telkens een vegetarisch alternatief voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU MAART 2023
HAPJES
Rilettes van gerookte makreel,
mierikswortel en toast
- 10 -
Kokkels met citroen en peterselie
- 11 -
Pompoenkroketten met paprika-aioli
- 9 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11
VOORGERECHTEN
Tartaar van dorade
,
dille en gekonfijte citroenvinaigrette
- 16 -
Kalfsrôti met rode biet
en sardienencrème
- 15 -
Schorseneren à la flamande,
hazelnoot en kervel
- 13 -
HOOFDGERECHTEN
Gegrilde knolselder met walnoot-mosterdsaus,
radicchio en Corsicaanse schapenkaas
- 24 -
Lamsnootje met jus corsé,
groene kool en savooistoemp
- 27 -
Skrei met beurre blanc, haringeitjes,
geroosterde prei en kruidige aardappelsalade
- 26 -
DESSERTS
Crème brûlée met vin jaune
- 9 -
Tarte tatin
met vanille-ijs van de Gentse Zuivelhoeve
- 10 -
Citroenmeringue met bloedsinaas en amandelcrumble
- 9 -
Selectie kazen
- 12 -