LUNCH / 15 t.e.m. 17 oktober

VOORGERECHT
Gepofte gele biet met crème van gerookte paling,
mierikswortel en waterkers

HOOFDGERECHT
Rog met kappertjesboter,
gegrilde bloemkool en karnemelkpuree

- 28 -

Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.

MENU OKTOBER 2025
(van 30 september t.e.m. 31 oktober 2025)

Allergenenlijst beschikbaar.

HAPJES

Pompoenbeignets met pittige aioli
- 10 -

Bouchotmosselen à la crème, gerookt spek en prei
- 12 -

Rillettes van zalm met rammenas en dille
- 10 -

Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -

VOORGERECHTEN

Carpaccio van coquilles uit Dieppe, pompelmoes en roodlof
- 17 -

Poireaux à la vinaigrette met verse geitenkaas en dragon
- 15 -

Tartaar van runderbavette, cantharellen, kappertjes en bladmosterd
- 16 -

HOOFDGERECHTEN

Filet pur met archiducsaus, waterkerssalade en handgesneden frietjes
- 29 -

Gegrilde bloemkool, gepocheerd hoeve-ei, boerenkool, parmezaan en hazelnoot
- 27 -

Bouillabaisse met noordzeevis, lavas, rouille en toast
- 29 -

DESSERTS

Millefeuille met pistachecrème en frambozen
- 10 -

Donkere chocolademousse met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 9 -

Crème brûlée met verse vanille
- 10 -

Selectie kazen
- 14 -