Ga naar de inhoud
JONGE, FRANSE BISTRO-KEUKEN
MENU
RESERVEREN
INFO
Instagram
Facebook
LUNCH / 15 t.e.m. 17 oktober
VOORGERECHT
Gepofte gele biet met crème van gerookte paling,
mierikswortel en waterkers
HOOFDGERECHT
Rog met kappertjesboter,
gegrilde bloemkool en karnemelkpuree
- 28 -
Wij voorzien ook een vegetarische variant voor de lunch.
's Middags kan u ook à la carte eten.
MENU OKTOBER 2025
(van 30 september t.e.m. 31 oktober 2025)
Allergenenlijst beschikbaar.
HAPJES
Pompoenbeignets met pittige aioli
- 10 -
Bouchotmosselen à la crème, gerookt spek en prei
- 12 -
Rillettes van zalm met rammenas en dille
- 10 -
Geroosterde mergpijp, gremolata en toast
- 11 -
VOORGERECHTEN
Carpaccio van coquilles uit Dieppe, pompelmoes en roodlof
- 17 -
Poireaux à la vinaigrette met verse geitenkaas en dragon
- 15 -
Tartaar van runderbavette, cantharellen, kappertjes en bladmosterd
- 16 -
HOOFDGERECHTEN
Filet pur met archiducsaus, waterkerssalade en handgesneden frietjes
- 29 -
Gegrilde bloemkool, gepocheerd hoeve-ei, boerenkool, parmezaan en hazelnoot
- 27 -
Bouillabaisse met noordzeevis, lavas, rouille en toast
- 29 -
DESSERTS
Millefeuille met pistachecrème en frambozen
- 10 -
Donkere chocolademousse met hazelnootpraliné en boterkaramel
- 9 -
C
rème brûlée met verse vanille
- 10 -
Selectie kazen
- 14 -